Гринго на Софи Маринова не си поплюва – спипаха го с тайнствена блондинка (СНИМКА)

Софи Маринова и Гринго

По банки хукна Гринго. Но не за да тегли пари за подарък на жена си Софи Маринова, а по съвсем различни причини. Любимият на ромската перла бе засечен до финансова институция в компанията на тайнствена жена, видя „България Днес“.

Здравенякът от Айтос паркира лъскавия си „Мерцедес“ на метри от банковия клон, слезе от колата и придружи дамата до входа на учреждението. Нахлузил дебело яке и бейзболна шапка, които да го топлят в студените декемврийски дни, бившият затворник стоеше пред вратата на банковия клон. Изкача няколко минути навън, докато неговата спътница е във финансовата институция. През това време той проведе телефонен разговор, а по-късно разцъка из мобилното си устройство.

След като усети, че нещата ще се проточат, любимият на Маринова се върна в колата на топло, където чинно изчака тайнствената блондинка. Няколко минути по-късно дамата се появи. Мистериозната руса жена се качи в скъпата немска машина на половинката на Софка, а Гринго потегли с пълна газ. Двамата се отправиха към центъра на София, където следите им се изгубиха.