Криско призна: През седмицата почти не виждам децата!

Криско и гаджето му Цвети

„През седмицата почти не виждам децата и затова през уикенда се старая да наваксвам. Бабите и дядовците помагат, когато могат. Засега нямаме бавачка“. Това призна певецът Криско в предаването „Тази събота и неделя“. „Сега са най-хубавите години, защото децата ти дават най-чистата и безусловна любов. Излъчват безгрижие и искреност. Ти си неговото аверче, най-добрият му приятел и детето иска да е с теб. Това време трябва да се оценява, защото ще дойде моментът, когато ние ще търсим тяхната компания“, сподели още изпълнителят.

Той и сръбският изпълнител COBY са записали саундтрака към филма „Южен вятър 2: Ускорение“. По този повод Криско разказа: „Продуцентът и режисьор на филма Милош Аврамович ми предложи да участвам в саундтрака. Все още не съм гледал филма, но за музиката черпих вдъхновение от първата част. Премиерата в България е на 4 февруари. Сюжетът е за сблъсък между българската и сръбската мафии. Участват Мариан Вълев, Захари Бахаров, Асен Блатечки и други наши актьори, като част от снимките са в България“.

Криско споделя още, че музиката му е най на сърце и ако някой ден не може да пее, вероятно ще работи в радио или телевизия под някаква форма – примерно, като тонрежисьор.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории