Асим Адемов: Задкулисието победи. ,,Братството на почтените“ ни натресе отново агентите на ДС

асим адемов

Повратностите в живота! Нашата младост, вкл. И моята младост, мина в лишения, протести, стачки, за да европеизираме страната ни и да създадем условия младите хора, тогава деца, а някои все още неродени, да живеят в свободна европейска страна. Да имат възможност да пътуват свободно, да учат в европейски и световни университети. И когато те пораснаха и вече пътуват свободно по света, живеят и работят в чужбина, учат в престижни университети, за благодарност ни натресоха отново агентите на Държавната сигурност, комунистическите „капацитети“, които ни тровиха живота, които откраднаха парите на родителите им, които крадяха мечтите ни. Ние се борихме срещу тези в името на доброто на децата и младите хора, а сега те ни ги върнаха обратно! Това коментира евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов.

След толкова години борба и мъки, след като преживяхме „Лукановата зима“, после “ Виденовата зима“, нескопосаният проект Орешарски, след толкова надежди и мечти, младите ни поднесоха на тепсия, същите тези, които отровиха нашата, вкл. И моята младост. Поднесоха ни ги окомплектовани като „Братството на почтените „. Като своеобразен Коледен подарък!, допълва той.

Уважаеми млади, умни и красиви хора, знаете ли изобщо кои са разните там като Румен Гечев, Румен Овчаров, Емилия Масларова, Бойко Рашков, Александър Маринов, Таско Ерменков, Атанас
Атанасов, Мая Манолова и още, и още, които днес са лица на Промяната? Знаете ли въобще какво значи ДС?, пита евродепутатът.

Може да сте учили в най-престижните световни университети, да работите най-престижни работи по света и у нас, но ако не познавате тези „герои“ от „Братството на почтените „, значи имате сериозни пропуски в системата си от знания. Заради това незнание задкулисието победи Промяната! Тъжно, но факт! Каква ирония ни поднесе животът…, отсича той.

ПИК