Тони Стораро откупил сина си Емрах от продуцента на Теофиков

c6749ef2e8d1025fc0923468591142b7

Малкият син на Тони Стораро – Емрах, също е имал сериозни проблеми със скандално известния продуцент Николай Пашев, който стана популярен покрай смъртта на Денис Теофиков. Бащата на младата чалга звезда Тони Стораро е платил неустойка в размер на 50 000 лева на Пашев, за да прекрати договора на сина си с него.

Преди няколко години Емрах е подписал договор с известния композитор, който се подвизава и като музикален продуцент. Докато е под крилото му, Пашев научил, че малкият Стораро е пял на няколко сватби с баща си, но без да ги обозначи като участия и да плати процент от доходите на композитора. Емрах всъщност не е взел пари от участията, а изпял няколко песни на сватби на познати, но Николай не проявил разбиране. Той нагло заявил, че младокът цял месец ще ходи по участия, без да вземе нито лев. Това вбесило таткото Тони Стораро и той решил да разтрогне договора на сина си с композитора. Пашев обаче не се съгласил току-така да освободи младия певец от своите лапи. Алчният продуцент поискал неустойките в размер на 50 бона, които Тунчер Фикрет Али, както е истинското име на Тони, предпочел да извади от джоба си, за да спрат да тормозят сина му, пише „Уикенд“.

„С Емрах нямаше как да стане рекетът, намеси се баща му Тони Стораро. А с Денис го направи, защото баща му не беше заможен и ти се почувства силен да го мачкаш. Срамувай се от себе си, Пашев. Просто нямам думи!”, намекна за тормоза над Теофиков и откупа на Емрах певецът и композитор Ави Бенеди.

Припомняме, че първата звезда при Пашев бе певицата Джулия, която не издържа на натиска на продуцента си, който се опитваше да контролира дори личния й живот, и напусна „Даймънд Бийт” – компанията на Николай. Наши източници издават, че положението във фирмата, която е към „Пайнер”, не е никак цветущо и всички артисти се оплакват от системни глоби и забрани, които убиват желанието им за работа и развитие. При Пашев са останали само младите надежди – Малката, Александър Робов и Данна, които са известни предимно на роднините им.

Диджей Цеци Лудата глава доскоро беше дясната ръка на Николай, но продуцентът на покойния Денис Теофиков спипал Лудата глава в кражба на пари. Цеци се договарял със собствениците на заведения за един хонорар, а обявявал друг, с около 500 лв. по-малко, които отивали директно в джоба му. Именно това е причината Лудата глава вече да не е част от екипа му.