СКАНДАЛ: Водачката на Киро Канадеца във Враца на раздумка с известен брокер на гласове (СНИМКИ)

асен василев кирил петков

Подозрителни контакти на водачката на листата на харвардските аферисти Кирил Петков и Асен Василев-Деница Симеонова, за парламентарните избори на 14 ноември са разкрили привърженици на други партии във Враца.

В събота на обяд младата дама е била засечена в заведение в града да си шушука задушевно на маса заедно с известния на всички местни партийци експерт по мотивирането за гласуване на ромите Илия Костов.

Това става ясно не само от разкритието на човека от ИТН Ясен Малинов във Фейсбук, но и от публикуваните от него снимки.

„Ето ги почтените, ето я промяната… Водачката на листата на „Продължаваме промяната“ на задушевна среща с известния брокер на гласове от криводолско! Много неща се изясняват“, заявява Ясен Миланов.

На фона на терора, който служебния вътрешен министър на Румен Радев – Бойко Рашков, упражнява върху привърженици на партиите ГЕРБ и ДПС, като ги кара да подписват декларации, че няма да участват в изборната агитация, е странно, че напористият автор на фишеци за купуването на гласове в публичното пространство бездейства.

Но като се има предвид, че дуото „Петков – Василев“ е пряко обвързан с Румен Радев политически проект, а заради назначаването на Петков за служебен министър Радев дори безпрецедентно за български държавен глава погази конституцията, схемата става ясна – Рашков тероризира само противници на Радев и двамата харвардски аферисти.

А всички призиви за борба с купуването на гласове и манипулиран вот, заради което бе въведено да се гласува единствено с машини са димна завеса, която трябва за прикрие как тази компания иска да се намърда във властта през задния вход.