Александър Йорданов: Дано гражданите осъзнаят дълбоката криза, в която ни вкара Радев

александър йорданов

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Александър Йорданов поздрави българите за Деня на народните будителите. Тъй като профилът му във Фейсбук е блокиран, Йорданов публикува свето послание през профила на своя приятел и колега в Европейския парламент Асим Адемов.

В обръщението си Александър Йорданов дава съвет към гражданите да осъзнаят дълбоката криза, в която Румен Радев и служебните му правителства са вкарали България.

Ето и цялото послание на евродепутата от ГЕРБ/ ЕНП:

Скъпи приятели, по молба на моя приятел и колега Александър Йорданов Александров поствам този текст, тъй като той е блокиран от фейсбук.

„Драги Асим, честит Ден на народните будители! Не съм забравил каква хубава книга ти издаде миналата година  – „Будителите на моя роден край“. Днес бих искал да поздравя с този ден на свят и паметен ден всички свои приятели, всички добри и разумни хора, с които обичам да общувам чрез моята страница във Фейсбук. Но не мога да го сторя, защото именно от Фейсбук са решили да блокират моя акаунт точно в навечерието на този наш духовен празник.

Поради тази причина известно време няма да мога и да коментирам и случващото се у нас. А то е изключително тревожно. Повярвай ми, но имам политически и житейски опит, който ми дава основание да се безпокоя сериозно за настоящето и бъдещето на нашата страна.

Съветът, който мога да дам, е гражданите да осъзнаят дълбоката криза, в която ни вкараха президентът Радев и неговите служебни правителства, както и всички политици и партии, които ги подкрепят.

Прибрах се тази нощ от Брюксел и утре тръгвам на обиколка из страната, за да подкрепя сините кандидати от листите на ГЕРБ/СДС.

Призовавам гражданите на 14 ноември да гласуват за тях и за проф. Герджиков, за да има надежда за по-добри дни за България. Поздравявам те за участието ти в Инициативния комитет на проф. Герджиков.

С най-добри приятелски чувства и уважение: Александър Йорданов“