Виктор Димчев: Страхът, че местата за депутатски заплати, тресе “демократичната общност“

виктор димчев

Страхът, че този път местата за депутатски заплати е ограничено, разтресе „демократичната общност“.

Всъщност тази общност е сбор от две напълно противоположни групи, а именно – по-голямата група на умерени, мислещи и разумни хора, които изповядват десни политики и милеят за държавата, плюс ядро от малко, но качествени мекерета, спуснати от тоя или оня олигарх, самоназначили се за командващи парада на почтеността, група за натиск, ОПГ.

Тези две групи са в постоянен сблъсък, като доскоро едната просто тихо намаляваше, докато в другата, която коли и беси, нарича се с имена като Малкия Джо, Голямата Акула, Нашият Шиши и други вътрешни псевдоними, става все по-изолирана.

Така ще е, докато балонът не се спука окончателно и не изхвърли от себе си елементи като Мирчев, Цонева, Христо, Иванов, Атанасов и още две шепи подобни храбреци, които съдят, мачкат и тормозят не само своите членове, но и всеки, дръзнал да ги изобличи като нескопосници.

Гоненията на нормалните граждани ще продължат, докато глутницата не остане самотна в плетениците си от лъжи и откровени неистини.

PS: Т. нар. НКК, към която Христаки се обръща, е съставена от директни подставени лица, послушковци и такива, които бранят ядрото за мокри поръчки в ДБ, и ОТГОРЕ на това е с изтекли правомощия преди година и кусур.
Да си знаете.