Станимир Стоилов – Мъри се завръща като наставник на Левски при сериозни условия

Славия Левски Купа Финал (32)

Смятаният за сигурен нов наставник на Левски Станимир Стоилов ще получава по 15 000 евро на месец, ако приеме да се завърне начело на тима от “Герена”, твърди “Тема Спорт”.

Мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков вече проведе една среща със специалиста, а предстои нова, която също ще се проведе в Хасково. Легендата на Левски очаква да получи положителен отговор от бившия футболист и наставник на 26-кратните шампиони.

Твърди се, че Стоилов ще приеме заплата на такова ниво. Очаква се развръзка да има след Общото събрание на Левски, което ще се проведе утре.

Левски подписа нов договор с генерален спонсор в лицето на букмейкърската компания Palms Bet, който ще позволи на столичани да плащат такава висока заплата на Стоилов.

Самият Мъри иска клубът да е финансово стабилен, а играчите да получават възнагражденията си навреме. Той ще иска също да привлече футболисти, които сам е набелязал. “Дай Боже, Мъри да дойде. На Левски трябва стабилност – и финансова, и откъм добър треньор”, коментира вчера по Нова тв бившият собственик на клуба адвокат Тодор Батков.