Здравеняците пред Съдебната палата в Бургас, искащи възмездие за Юмер: ,,Убиец, изрод!“

85842086de4d0886931db6d9edd805e0

Здрави мъже окупираха Съдебната палата в Бургас и поискаха възмездие за смъртта на 28-годишния Юмер Мехмед.

Бургазлията бе екзекутиран по жесток начин – нарязан на парчета и захвърлен в тресавище край кв. Долно Езерово. За тежкото престъпление е обвинен 55-годишният бизнесмен Станимир Рагевски.

Приятелите на убития настояват най-тежката присъда за убиеца – доживотен затвор.

„Юмер бе сирак, но си има нас – приятелите. Затова сме тук да го защитим. Такива изроди като убиеца му трябва да лежат в затвора“, каза пред Флагман Димитър.

Той подчерта, че не е знаел какви били отношенията на Юмер с обвинения в убийството бизнесмен Рагевски.

Освен момчета на протеста присъстваха и приятелки на екзекутирания. Ивелина бе една от тях. Тя каза, че каквото и да се е случило, никой не заслужава такава съдба.

„Никой не заслужава да бъде буквално накълцан, убит по този начин. Двамата не бяха в лоши отношения. Недопустимо е извършител на тежко престъпление да бъде пуснат след 24 часа“, категорична бе Ивелина.

Станимир Рагевски бе докаран в Окръжния съд преди минути, където започна мярката му за неотклонение. Приятелите на екзекутирания бургазлия го чакаха в кулоарите, а след появяването му започнаха да крещят „Убиец, изрод!“. Заради силното присъствие на съдебни охранители до ексцесии не се стигна.