Нарковойна в Петричко: Дилъри се гърмяха за 3000 корена канабис

полиция

Опасна нарковойна избухна в Петричко. Около 22. 30 часа в местност между Самуилово и Коларово се разразил истински екшън, пише Struma.com.

Софийски джипове, с дебеловрати момчета, дошли в района да крадат или огледат нивите с канабис, но били посрещнати от местни производители и дилъри, които денонощно пазят канабисови плантации в района.

Двете бригади, с по няколко джипа, се сблъскали в близост до канабисова нива и се разразила страховита битка.

Стрелба по джиповете, изпотрошени стъкла, спукани гуми и преследване по междуселските пътища, белязали среднощната среща. Сигнал за случващото се вдигнал полицията на крак, в нощта преди изборите.

8 патрулни автомобила, с няколко екипа полицаи, се озовали на указаното място, за да започнат работа по изясняване на случая.

Твърди се, че става въпрос за опит за кражба на над 3000 корена готов за бране канабис, но софиянци били неприятно изненадани от пазачите.

Интересно е, че като водач на една от групите се подозира изестен бос от Петрич с печално минало, свързано именно с големите наркоигри в района.

Предполага се, че столичаните разчитали на притъпеното внимание на полицаите, заради тежкия изборен ден и затова предприели кражбата по тъмно.