Борисов в Дулово: Как ДПС прави коалиция с БСП, които изселиха хиляди мюсюлмани (ВИДЕО)

59906033faea5b7c6ffd599c84fe0176

Бойко Борисов продължава предизборната си обиколка из страната. Тази сутрин бившият премиер и лидер на ГЕРБ е в Дулово.

„Ще бъдем кратки, за да отидем да работим. БВП се прави с работа. Винаги идвам тук със смесени чувства. Политиката е занятие, при които се предлагат идеи. Ние предлагаме детски градини, болници, метра.

Бях млад лейтенант от пожарната, когато ме пратиха тук при Възродителния протест. ДПС не се отказва да прави коалиция с БСП. Тогава хиляди се редяха на опашки за паспорти, за да си напуснат къщите. Няма по-лошо от това, което ни причиниха комунистите. Това са лоши хора. Това ми каза и майка ми, когато се прибрах.

Слави Трифонов и Татяна Дончева ли са новото. Това е добре забравено и пребоядисано старо. Ние поправяме грешките си и вървим напред. Мюсюлманите са нашият политически мост“, каза Борисов.

Нашите лекари измъкнапа най-тежката ковид криза. Нямахме една лаборатория, после станаха 300. Kaкто и при учителите, заплатите на лекарите и медицинските сестри станаха двойни. Сега изхвърлят ваксини. Имаме 3 милиона, които аз докарах. Ваксинирайте се, призова Борисов.

С толкова много кметове трудно могат да не се съобразяват с нас, дори да сме опозиция, но ние искаме да сме първи.

Борисов обясни, че е подадена жалба до ЦИК за пипане софтуера на машините. Това според него е внос на демокрация от Боливия, Венецуела. На 2 метра от машината щял да стои човек, който да оказва помощ. Това са първите нечестни избори. Това правителство е на същите, които бяха в парламента. На 5 или 3 гласа един ще се прехвърля за Слави Трифонов. Трябва да гласуваме така, че нашите да са повече.

Като разбрахме кои са специалистите, видяхме, че Румен Радев е взел примера от Мадуро, затова той там е винаги президент, въпреки глада и мизерията, лбясни Борисов.

В учебниците за компромати пише, че той трябва да се направи така, че този, който го прочете за себе си, да се отврати сам. Така подхожда Бойко Рашков, обясни Борисов.