ГЕРБ с нови разкрития за Румен Спецов – изведен ли е от страната купувачът на фирмата му с милиони дългове (ВИДЕО)

Screenshot_20210615-143240

От ГЕРБ продължават с разкритията за Румен Спецов. Вчера от партията направиха скандални разкрития за шефа на НАП, като показаха седалището на фирмата, която Румен Спецов е продал на малоимотно лице и днес.

„Г-н Асен Василев трябва да каже дали в момента проверява сделката на Румен Спецов, издирили ли са лицето, изобщо какво се прави по тази тема. Това е много важен въпрос. Ние нямаме съмнения в харвардския подход на тези хора. Важно е да се знае изведен ли еот страната купувачът на фирмата“, каза Тома Биков.

Александър Иванов допълни, че носят документи на финансовия министър за сделката между малоимотното лице и Румен Спецов

„Освен, че г-н Спецов очевидно се е познавал и с Данаил Николов от години. Очакваме г-н Василев да бъде максимално прозрачен и каже какво правим с този човек. Той в момента ревизира политици. фирми, за да ги проверява, той трябва да има прозрачно и чисто минало. Ако не го направят, ще обявим още една новина, днес сме в София, ckopo и в други градове. Ние вече сме разследващи журналисти и си уплътняваме времето с подобни журналистически разследвания“, заяви още Тома Биков.

Самият Александър Иванов влезе в сградата на министерството на финансите, за да подаде документите за скандалната сделка между Румен Спецов и сламения човек Данаил Николов.

Припомняме, че скандалът със Спецов се разгаря и вече се проверява и от разследващите, като е започнало досъдебно производство. Предиседмицапък имаше протест на граждани пред НАП с искане за оставката му, но и до момента той не я е подал.