КОГО ЛЪЖЕ?! Минеков с държавен мерцедес и мощен охранител, вместо на метрото (ПАПАРАШКИ CHИМКИ)

883e3600981191649e22024222bfc909

„Новият културен министър проф. Велислав Минеков беше засечен от оператор на БНТ да се прибира не с луксозна лимузина, а с градския транспорт и чакаше тролея. Преди това той дойде до президентството с метрото.“

Датата на тази бравурна дописка е 13 май, малко след като бе назначен новият служебен кабинет от Румен Радев.

Масово министрите му започнаха да се правят на „хора от народа“ и да си пускат уж случайно СНИМКИ В удобни медии как се возят на тролей, трамвай, метро, колело…

Така ли е наистина?

Папараците на ПИК засякоха културния министър от „Отровното трио“ как яха луксозна лимузина – държавен мерцедес S-класа, с който идва и си тръгва от работа в министерството на бул. „Стамболийски“.

„Човекът от народа“ Минеков, син на придворния скулптор на Тодор Живков, всеки ден идва на работа със скъпарската кола, както подобава на човек, свикнал да живее под крилото на ЦК на БКП.

Затова и днес отрочето не е забравило как трябва да му се отваря вратата, за да се настани удобно на седалката за боса – отзад и вдясно.

Зa дa e пълна идилията, Минеков се е снабдил с охрана. И то каква! Мощна бабанка, с габарити двойно по-големи от тези на Пеевски!

В последните години никой не помни министър с подобни гардове, все едно взети от каталозите на ВИС и СИК.

Интересно от кого и от какво се пази Минеков, който иначе много ревеше срещу държавните привилегии и се бореше за нов морал в политиката.

Ето как преди месец Минеков позира за пиарска снимка как чака тролея, правейки се на човек от народа, но само за ден:

ПИК