Само в 7DniSofia.bg

Спас Гърневски: Погромаджийското правителство на метежника президент ни сервира хаос и войнстващ реваншизъм

спас гърневски

Строителството на нова демократична България с размаха, с който това направи в последното десетилетие ГЕРБ, начело с безспорния си. И авторитетен европейски лидер Бойко Борисов, трябва да бъде продължено.

Това каза  бившият депутат от 44-ото Народно събрание Спас Гърневски. Самият той отново ще е кандидат за народен представител на изборите на 11 май, но по негово желание, той ще е на последното, 22-о място в листата на коалицията ГЕРБ-СДС в Пловдив.

Гърневски уточни, че това той изрично е поискал миналата седмица на специална среща с председателя на партията Бойко Борисов, като той е уважил неговото искане и е приел мотивите му за това решение.

„Това не е бягане от битката, която ни предстои, в никакъв случай! Така ще дам път на младото поколение и решението ми е изцяло в линията за подмладяване, която ГЕРБ предприе“, обясни още той за мотивите си.

Според него, в момента се правят опити България да бъде отклонена от европейския й път на развитие, а основен инструмент за тези опити, е служебния кабинет, назначен от Румен Радев.

„Аз съм до Бойко Борисов, до този безспорен лидер, който днес деградирали политици и разграбили държавата в криминалния преход червени олигарси се опитват да “изчегъртат“ чрез изпълзели от чалгаджийските си бордеи мутри“, отсече категорично Гърневски.

Във времената на хаос и войнствен реваншизъм, който сервира на страната ни погромаджийското правителство на метежника-президент, решението ми да застана на страната на ГЕРБ, е силно мотивирано от най-важната в момента причина – да се пресекат решително опитите за отклоняването на България от европейския й път на развитие„, завърши той.

ПИК