Хаджигенов разочарован от Татяна Дончева: Соцносталгия на хора, които са се отделили от БСП и не са постигнали нищо

николай хаджигенов

Имаме нужда от събирателства. Адски трудно се прави коалиция. Трябва да ликвидираме мутрите. Виждаме премахването само на върхушката. Това заяви адв. Николай Хаджигенов от “ Изправи се! Мутри вън!“ в студиото на сутрешния блок на БНТ.

Относно бъдещи коалиции в новия парламент каза, че „Изправи се! Мутри вън!“ не дава безусловна подкрепа за формацията на Слави Трифонов. Според него коалицията не е разочаровала с нищо избирателите си: „Ние изпълнихме всичко, което обещахме“.

По темата за Дончева коментира: „Обикновена социалистическа носталгия на хора, които са се отделили от левицата и не са постигнали нищо“. Той заяви, че Дончева е поискала от „Изправи се! Мутри вън!“ всичко, което и Корнелия Нинова е декларира, че е е поискано от БСП.

Хаджигенов сподели, че е разочарован от Татяна Дончева. Той отново сравни „Изправи се! Мутри вън!“ с „орел, рак и щука“.

Според него трябва да се премахнат кражбите, за да има бъдеще и настояще. Като пример даде случващото се в спорта: „С едни и същи документи се участва по три различни програми. Схемата е една и съща“. Като друг приоритет посочи икономиката: „За да върнем инвеститорите, трябва да им дадем правна сигурност. Българският съд работи добре. Имаме нужда от фини настройки в законодателството“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории