Вежди Рашидов разкри защо съди министър на Румен Радев: 400 000 лева съм спечелил…

7 Dni Sofia16.05.2021
Вежди Рашидов

ГЕРБ ще глътне чист въздух, тежко е управлението, за 3 мандата понесе много отговорности тежки, каза по Би Ти Ви Вежди Рашидов, който бе избран за член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Подочувам, че за 2-3 месеца новото служебно правителство ще свърши това, което за 10 не е свършено, това леко ме притеснява, не е толкова лесно, каза Рашидов, но все пак пожела „На добър час!“ на правителството. Той отказа да коментира служебният министър на културата Велислав Минеков.

Реваншизмът за никого не е полезен, той е бумеранг – винаги се връща върху стрелеца, каза Рашидов. „Успешните министри създават нещо, неуспешните слагат по един пагон на министър и си отиват“.

На въпрос за повод делото, което Вежди Рашидов е завел срещу Велислав Минеков за клевета, Рашидов каза че е за нанесени морални душевни вреди. Платил съм толкова данъци, колкото някои хора не са спечелили пари. За 3 години съм спечелил и съм платил данъците върху 400 000 лева, декларирал съм ги в Сметната палата, каза Вежди Рашидов.

На въпрос дали ще бъде в депутатските листи на ГЕРБ за парламентарните избори на 11 юли Вежди Рашидов каза: „Ще помисля, може би това ми е последния шанс да ударя звънчето на стари години, като Стефан Данаилов“, имайки пред вид откриването на Народното събрание от доайена сред народните представители.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории