Сценарист на Слави хвърли бомбата: Трифонов е на път да изпадне от листите за новите избори

Image_9772083_302_0

,,Коефициентът на действие на парламента така, както работи, е малко на нулата. За щастие, някои задачи, които си бяхме поставили, които да сложат хубава основа за настоящите избори е Изборният кодекс, доколкото беше приет. За всичко останало, както изглежда е по-скоро предизборен митинг, на лансиране на тези, които ще се повтарят в следващите 2 месеца“, каза Ивайло Вълчев от „Има такъв народ“ в кулоарите на парламента.

Това, което партията е свършила се оценява положително от избирателите, посочи още Вълчев, а неудоволетворението идва от начина, по който парламентът работи.

Той опроверга, че кампанията на партията е минала само във фейсбук. Постоянно бяхме на срещи по улиците и градовете, добави той и обясни, че предстоящата кампания ще премине отново така. „Хората, които би трябвало да стоят на плакатите, стояха на улиците и разговаряха с хората. Това ще продължим да правим.“

В партията няма наследствени места и може да има разместване в листите на предстоящите избори и е възможно дори Слави Трифонов да не е в тях, добави Вълчев. „Всеки от нас може да не е в следващите листи. Ще обсъдим кой с какво е полезен. За този твърде кратък живот на парламента, нямаше много поле за изява на специалисти във всички области“, каза депутатът от ИТН.