Скандали от ревност тресат Румен Радев и жена му

Румен Радев

Десислава Радева проявява силна ревност по повод подаръците, които почитателки на Румен Радев изпращат лично до него в сградата на президентството.

Дама на име Петя Трендафилова, видна фенка на държавния глава, сигнализира във Фейсбук, че му е изпратила армаган, който й бил върнат обратно от куриерската фирма. „В президентството на Република България работят хора, които стопират изпратена до президента Румен Радев кореспонденция да не стигне до него. Исках да изпратя до държавния глава 2 книги и те ги връщат обратно под предлог „отказана от получателя“. Не вярвам самият президент да стои при тези хора, работещи в деловодството. Имам съмнения, че там работи неговата съпруга и една от причините и главната причина е тя, защото тя така е наредила, а не самият президент Радев“, пише огорчената Петя.

Тя приложила и факсимиле от куриерската фирма, на което се вижда, че подадената от нея пратка от град Плевен е била отказана от получателя. Че Десислава е ревнива по природа, се видя още в началото на мандата на Румен Радев. Тогава двамата попаднаха в комична случка по време на посещението им на нестинарски събор в село Българи. Докато ходеха хванати за ръце из селото, изневиделица се появи атрактивна млада бразилка, която се залепи за дърважния глава като гербова марка.

Чужденката заговори Радев и успя да го разсмее, а после се намърда в прегръдките му за снимка. Реакцията на ген. Деси не закъсня и тя набързо се намеси, издърпвайки уж незабележимо мъжа си към себе си, хващайки го за ръка. Действието й обаче бе заснето на видео, което предизвика фурор в нета, пише Ретро.