ЕКСКЛУЗИВНО: Нещо много лошо се случва със Слави Трифонов!

7 Dni Sofia12.04.2021
Слави Трифонов

Нещо много лошо се случва със Станислав Т. Трифонов, показва проверка на 7DniSofia.bg: Учиндолецът губи подкрепа!

Доверието към него се топи като софийски сняг и направо хвърля в ужас сценаристите му.

Това е лесно да се види на страницата на учиндолеца, където под последните му постове, свързани със заболяването от коронавирус, има стотици гневни коментари.

Хората са бесни, че вече една седмица, дори и болен, Трифонов не прави нищо. Нещо повече, поведението му е охарактеризирано като нагло и самовлюбено, като на болезнен нарцис, който го е гнус да говори с хората.

Мнозина дават пример с Борисов, който докато караше коронавируса, се включи няколко пъти от дома си, за да покаже, че държавата не е на автопилот.

Стотици фенове на Станислав Трифонов оттеглят под постовете му подкрепата си към него разочаровани, че води политика на мълчанието. Както е известно бившият продавач на мартеници забрани на всичките си кандидат-депутати да говорят по време на предизборната кампания. Сега отново всички в партията мълчат, ако не броим откъслечни писъци от Тошко Хаджитодоров.

Хората откровено псуват Дългия, че е влязъл битка, която не е бил готов да спечели. Нещо повече, искал е да си кюта трети, а сега като втори, когато трябва да състави правителство и да действа, той мълчи скрит зад огромните дувари на пернишката си резиденция.