Мария Бакалова и южнокорейка на кантар за Оскарите

maria bakalova

Българската актриса Мария Бакалова и южнокорейската й колежка Юн Юх-джунг влизат в пряк двубой на наградите „Оскар“. Това гласят прогнозите на букмейкърите, събрани от агрегатора ОТ OddsChecker.

Няколко часа, след като екранната дъщеря на Борат загуби от Юн юф-джунг приза от Гилдията на актьорите в САЩ, сайтовете за залози все още поставяха най-нисък коефициент на нашенката. По късно през деня в понеделник обаче събирателният коефициент на OddsChecker мина в полза на звездата от „Минари“. Въпреки това някои букмейкъри продължиха и след това да поставят Бакалова с едни гърди напред в Оскаровата надпревара.

За родената в Бургас актриса гласуват и най-много киномани с афинитет към хазарта. 44 на сто от заложилите смятат, че именно българката ще се поздрави с успех на 93-ите награди „Оскар“, които ще бъдат раздадени на 25 април.

Междувременно Бакалова бе обявена за една от най-добре облечените звезди на церемонията на Гилдията. До това заключение стигнаха световните медии, сред които и престижни издания от ранга на Vogue u The Hollywood Reporter.

За онлайн церемонията на организацията българката дефилира в рокля на „Диор“. Бляскавият и тоалет от тюл впечатли с бродирани червени рози. Роклята е дело на Мария Грация Киури и е за колекцията на „Диор“ от зима 2021.

Визията си екранната Тутар съчета и с рубинени и диамантени бижута на Лорейн Шварц пише „Монитор“.