„Това е Мая – обича да лъже и ползва само Борисов в речите си. Брутална наглост“

виктор димчев

Режисьорът Виктор Димчев написа култов коментар за поредното телевизионно участие на Мая Манолова, която рекламира своите „мутри“.

След като напусна поста омбудсман и реши да търка паветата и да яхва незаконните метежи това лято, Манолова забрави политическото си минало, кой я е измъкнал от БСП, които искаха да я изгонят и още и още.

С днешна дата, Манолова се прави на новороден политик, който ще спаси света.

Ето какво написа Виктор Димчев:

Това е Мая, тя обича да лъже. И тази сутрин подкара вразите. Нека ги накажем. Смъртността е космическа. Маските вече са, за да ни пазят. Горенето на маски е забравено, както забравихме Пеевски. Брутална наглост, обвини колегите, че четат неправилна социология. Нахули останалите социолози. Каза, че ще направят мнозинство с ДБ и Слави Трифонов, за трети път от представител на ИСМВ от вчера насам.

Всички засегнати от ковид трябвало да получат по една депутатска работна заплата. Веднъж Да усетят какво й е на Мая. Тя вече е инициатор на мажоритарния вот. Като омбудсман е застанала начело на народа и стои там и досега. Няма друг от потенциалните спасители, който толкова много пъти да използва думата „Борисов“ в речите си.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории