БСП няма място на „Армията“! Не и докато не се извини на Гриша Ганчев за това

7 Dni Sofia12.03.2021
Димитър Пенев

Когато някой умре, той не разбира, че е умрял – същото е и когато си тъп. Толкова за Гриша Ганчев. Не искам да ме сравнявате с „големи политици” като Румен Овчаров и Борислав Гуцанов, както и с „големи бизнесмени” като Гриша Ганчев. Не съм сам срещу всички – с мен е целият народ.

Думите са на патерицата на Бойко Борисов – Веселин Марешки, отпреди 4 години. И обясняват защо ЦСКА толкова остро реагира на влизането в неговата партия на легендите Димитър Пенев и Петър Жеков.

Двете Бесни Страшни Пенсии (БСП) от Борисовата градина направиха наистина голяма глупост. И вместо да се обясняват по медиите, да отидат да се извинят където трябва.

Петролното явление „Марешки“ е дело на едни хора, дето се облизват да вземат „Петрол“ от Гриша Ганчев.  Марешките бензиностанцийки им трябват за натиск върху собственика на ЦСКА. А самият осъден варненец за лице назаем, което да плюе по Ганчев.

И този натиск беше в години, в които Ганчев вадеше милион след милион я за база, я за отбор, я за емблема. Издържаше ЦСКА с по 15-20 милиона на година. И може би щеше да е с повече, ако не беше спирачката „Марешки“. Или поне тези, които натискаха педала…

И днес ти, който си ял бял хляб от собственика, който си ОЩЕ на заплата в ЦСКА да отидеш и да се прегърнеш с най-големия му петролен враг!?

Ако трябва да обясним по-елементарно на Пената и Жеката, ще използваме лексиката на новия им партиен лидер: Когато някой умре, той не разбира, че е умрял – същото е и когато си тъп“!