Готи на Черепа се ядоса: Като бях млад и красив ходех на гости у Слави, а сега аз чалгар, той – пич

7 Dni Sofia11.03.2021
56

Чалгаджията Готи, който хариза партията си на олигарха Васил Божков се сърди, че има разделение между него и… Слави Трифонов.

„Хората и медиите влагат в това определение „чалгаджия“ смисъл, сякаш съм някакъв престъпник. Същевременно това е част от нашия бит и култура, колкото и някои да не си го признавам. Ами аз не познавам някой българин, който да не е слушал чалга. За мен по-скоро това е същото като сравнението между възхищението спрямо рок звездата, която употребява алкохол, скача на сцената, и политика, който не може да си позволи да седне на масата и да удари една ракия. Това е двоен стандарт. В случая, усещам върху себе си точно него. Значи хем има някаква еуфория и напомпано его за отделни политици от рейтингите им спрямо социологическите проучвания, хем аз, например, съм какво… „чалгаджия“, пита Готи.

И веднага уточнява: Ами ето, г-н Слави Трифонов, например. Нямам нищо против този човек, даже съм снимал два негови клипа като бях млад и красив. Познаваме се, виждали сме се, гостувал съм му. Но тук идва разминаването в образите – за него може, за мен – не.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории