Ивана трогна мрежата с тези думи за най-любимия си човек

Ивана

Мегазвездата на „Пайнер“ Ивана реши да направи почитателите си съпричастни с личен празник и да излее душата си от вълнение и любов към най-скъпото й същество на този свят.

Певицата рядко публикува снимки с дъщеря си Теодора, но използва нейния рожден ден, за да го направи и да извади на бял свят големи тайни за нея. Теди е кадърно и умно момиче, което целенасочено бяга от светлините на прожекторите, но именитата й майка е на друго мнение.

„Искам да споделя с вас рождения ден на моята дъщеря- Теодора, МОЕТО ВСИЧКО! Повярвайте ми, няма по-силно чувство от това да си майка! Благодаря ти, Господи! Теди, Водолейче, бъди ми жива и здрава, и не позволявай никой да ограничава свободолюбивия ти и новаторски дух“, пише фолкпевицата в официалната си страница във „Фейсбук“.

Теодора разбира от режисура и монтаж. Голяма част от последните клипове на нейната майка са направени от нея. В момента работи в екипа на Влади Априлов и стоеше зад предаването „Сладко отмъщение“, където по нейно настояване жертва се оказа и самата Ивана.

Ивана и Теди спретнали купон по случай нейния рожден ден. Теди искала по-скромно празненство, но Ивана за пореден път проявила характер и направила партито запомнящо се.