Гняв: Соросоидите започват атака срещу ВМРО, защото няма да позволим либерална идиотщина

искрен веселинов

ВМРО излезе с остра официална позиция, след обвиненията във фашизъм, заради използването на лозунга „България над всичко!”.

Зам-председателят на партията Искрен Веселинов коментира специално за ПИК скандалното обвинение. Той бе категоричен, че мръсната война срещу ВМРО тепърва започва и ще има още подобни атаки по време на предизборната кампания.

„Става дума за една безумна ситуация – коментира Искрен Веселинов. – Става дума за атака от хора, които доказано са поругавали българското знаме. Хора, които очевидно ненавиждат патриотизма и патриотичното чувство, и се опитват да лепят етикет „фашизъм” на ВМРО заради лозунга „България над всичко”.

С този лозунг сме се явявали три пъти на избори. И всеки път сме доказвали категорично, че наистина сме го следвали. И  в него има не фашизъм, а родолюбие и патриотизъм, които са били винаги движещата сила на нашето Възраждане, които са създали държавата ни такава, каквато е.

Цялото това обвинение е безумно.
Соросоидните страни започват системна атака срещу ВМРО, защото има няколко рубежа, които ВМРО няма да позволи да бъдат впрегнати в българската политика. Като започнем от Истанбулската конвенция и еднополовите бракове, и стигнем до цялата тази либерална идиотщина, която се опитва да ни се представи като някакво висше творение на демокрацията”.

Зам-председателят на ВМРО бе категоричен, че атаките срещу партията тепърва започват.
„Това бе само началото – коментира Искрен Веселинов. – Очаквам през цялото време на предизборната кампания подобни атаки, защото неприятелите на България не искат ВМРО да бъде в парламента и ще направят всичко възможно да не бъде. Защото имаме и външнополитически противници, които ще направят всичко възможно, включително и финансово, това да не се случи.

Наши съседи, и не само съседи, които не желаят България да води независима политика и да отстоява националните си интереси”.

Искрен Веселинов посочи и конкретно откъде очаква да дойдат атаките.

„Има две големи групи наши зложелатели, които ще направят всичко възможно да не влезем в парламента -. заяви той. – Едните са соросоидите и ляволибералната вълна, която опропастява нормалността в страната ни. Другите са външнополитическите сили, които търсят свои платени агенти, които да работят срещу нас”.