Недялко Недялков от ПИК вкарва в съда Мис Баба, която се оказа… протестър в лудница!

7 Dni Sofia12.02.2021
38

Нова съдебна драма е на път да разтресе София!

Този път ще бъде съдена не кой и да е, а Мис Баба 2014 и шефка на лудницата в Курило Цветеслава Гълъбова.

Дамата ще има сериозни проблеми, защото за голямата си уста ще плаща на Недялко Недялков, собственикът на ПИК.

Ето какво анонсира той:

Трябва ли да си непременно изкукал, за да си шеф на психото? Това част от професионалната характеристика ли е?

Като гледам една Цветеслава Гълъбова от лудницата в Курило, май че да.
Същата персона, която нямам честта да познавам, се изходила със следното по мой адрес:
“Питам мизерника недялко не го ли е срам…Ей, нещастно двуного, което даже изправено не може да стои, ами пълзи и се храни от септични ями…Как целуващ децата си с тази уста, пълна с повръщано…”
Всякакви луди са се упражнявали на мой гръб, но чак пък сега и шефката им? Много идва.
Гълъбова нито я знам, нито съм я чувал. Била „Мисис Баба“ – 2014.
Защо само за 2014-а, доживот трябва все тя да е.
Обвинява ме за някакви снимки, чрез които съм правил внушения и манипулации. Ще обяснява на съдията какво има предвид.
След проучване установих, че вербалната й истерия датира от години. От доста време, да речем, дрънка за “герберската воня” по разни телевизионни студиа. Написала и донос до ректора на СУ да лиши от преподавателски права Огнян Минчев и Стойчо Стойчев, понеже ругаели “протестиращия народ”.
Не я слуша главата, но журналистите се хранят от нейната диагноза. Минава и за “либералка”, “прогресивна”, от “правилните”. Нали сега е модерно да плюеш Борисов…Иначе си някакъв ретроград и лакей. И непременно ти плащат.
„Мизерник“? „Нещастно двуного“? „Септични ями“? Как съм целувал децата си? Ало, д-р Ку-ку, как я мислиш тая работа? Да не ме бъркаш с някоя от жълтите жилетки на протеста ви?
Интересна работа – отива ли подобен речник и поведение на директор на държавна психиатрична болница? Министърът на здравеопазването яко си затваря очите, макар че съвсем наскоро от Брюксел ни изпраскаха един ужасяващ доклад за кошмарното състояние на нашите лудници. Не без помощта на Гълъбова, очевидно.
Как няма да е кошмарно състоянието с тази кукувица начело? Щом известни, медийни личности така обижда, как ли разговаря и общува с горките пациенти?
Време е за сериозна ревизия на болницата в Курило – и специализирана, и гражданска. Ако властите не предприемат действия, ще се наема аз. Викам читатели и последователи и отиваме да осъществим контрол на място. Не се шегувам. Защото се безпокоя за сигурността на лицата, настанени в Курило. Явно Гълъбова се изживява като сестра Ратчет от “Полет над кукувиче гнездо”, но не е Луис Флетчър, все пак…
Да се стяга стрината за съда. Ще я сурвакам с дебела финансова претенция. И аз като Корнелия и Мая – след като прочетох квалификациите й за мен, се намравучках.