Само в 7DniSofia.bg

Слави Трифонов разочарован от Рачков, комикът му нанесе тежък удар

Слави Трифонов2

Страстите между Димитър Рачков и Слави Трифонов се нажежиха. Дългият е изключително разочарован, че няма да е първият гост в новото шоу на бившия господар на ефира, за което се говори от месеци, пише „Стандарт“.

От известно време се очаква комикът да блесне в ефира на Нова със собствено предаване, продуцирано от Маги Халваджиян. Първи в новото студио на Рачков ще влезе неговият колега Краси Радков, който води собствена рубрика по „7/8 ТВ“. Именно пред Радков Слави сподели мъката си, че няма да направи сефтето на Рачков.

„Щях да отида в шоуто на Рачков, което, доколкото знам, ще е веднъж в седмицата. Ама на, покани Краси Радков за първи гост“, заяви Слави. „Ами то ние тук сме взаимозаменяеми! Можеш ти да отидеш, аз ще поводя предаването ти, после обратното“, предложи му Радков, но Слави не прие идеята.

Актьорите вече са си партнирали на една сцена. Заедно с „Ку-ку бенд“ комиците се появиха в „Арена Армеец“ в „Забраненото шоу на Рачков“. Това, разбира се, се случи, след като Трифонов и Халваджиян се помириха след дълги години спорове.

В рубриката си „Златната рибка“ Радков обяви и нещо любопитно. Скоро ще видим Слави във вид на секс играчка.

„Има един българин, Антон Симеонов, който изработва сувенири във формата на известни личности с голи глави. Вече е направил на Вин Дизел, Джеф Безос, Джейсън Стейтъм.

Човекът иска и теб да те включи в списъка, като е подготвил дори договор, изпратил ни го е. С тази голяма глава ще ощастливиш много хора, а и ние можем да участваме отдолу като малки главички“, обясни актьорът.