Португалски топ-отбор се зарадва, че ЦСКА е махнал Белтраме, взима го на минутата

20

Бившият полузащитник на ЦСКА Стефано Белтраме е пред трансфер в Португалия, близо месец след като се раздели по взаимно съгласие с червените.

27-годишният италиански плеймейкър най-вероятно ще продължи кариерата си в елитния Маритимо, информират медиите на Апенините. Белтраме напусна червените през декември, ден преди дербито с Левски, като двете страни прекратиха договора, който изтичаше през лятото на 2021 г.

Сега халфът е в напреднали преговори с Маритимо и в следващите часове се очаква да пристигне във Фуншал, за да финализира преговорите с осмия в Лига НОС.

От португалския клуб бяха изявили желание да привлекат Белтраме още в средата на миналата година.

„През лятото имах няколко оферти – от Легия Гданск и Маритимо, но ЦСКА ме убеди с амбициите си и проекта, който развива“, призна през октомври италианецът. Сега португалците благодарят на хората от „Армията“, че са пуснали плеймейкъра да си ходи.

След като напусна „Армията“, се появиха информации, че три тима от Серия Б проявяват интерес към юношата на Ювентус – Киево, Реджина и Салернитана.Към тях бързо се наредиха и шампионът на Беларус – Шахтьор Солигорск, както и Маритимо.

Португалците в крайна сметка са се оказали най-настоятелни. За ЦСКА Белтраме изигра общо 31 мача и вкара 4 гола от пристигането си в тима през януари 2020-а.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории