„Отровното Трио“ разсипа Румен Радев: Избраха ви за президент на фалшиви герберски избори

7 Dni Sofia09.01.2021
румен радев, мая манолова

Румен Радев стана за кашмер, дето покани днес Сульо, Пульо, Атанас и Спас на консултации в президентството. Дойдоха изтърсаците да му обяснят, че е станал президент на… едни от многото фалшифицирани от ГЕРБ избори!

„Шокирани сме от лицемерието, липсата на отговорност и пълната абдикация на отговорните институции по отношение на организацията на предстоящия вот. Налице е откровен саботаж“, обяви бившата аверка на Бойко Борисов Мая Манолова на „Дондуков“ 2.

Манолова и най-новите ѝ партньори от „Отровното трио“, начело с бащата на фалшивите новини Ян Бабикян, бяха поканени от президента Румен Радев да обсъдят честността и провеждането на изборите.

Манолова обвини ЦИК и изпълнителната власт за липсата на машини 2 месеца и половина преди изборите.

„Не е ясно кога и как ще бъдат доставени. Правителството не е осигурило логистика, не е ясно къде и как ще бъдат съхранявани, ще има ли видео-наблюдение, какъв ще бъде транспортът. Няма методика за сертифицирането и одита на тези машини. Няма правила за гласуване на карантинираните лица в условията на пандемия. Нещо повече – няма санитарен протокол за безопасно провеждане на предстоящите избори“, заяви Манолова.

Според нея с бездействието си властта „отдалечава реалната дата за провеждане на изборите“. Манолова иска и „гражданска ЦИК“, която да извърши паралелно преброяване на вота.

„Честни избори, организирани от правителството на ГЕРБ е една химера, една мечта. Това е причината, поради която гражданите искаме да вземем този процес в собствените си ръце и всички заедно да гарантираме честността на изборите“, заявиха от „Трио“-то и без да се усетят поставиха под въпрос честността на вота, при който Румен Радев се изстреля от обикновен летец с любовница-секретарка до президент!.