Комунистическа гадост без край! Майка на БСП депутат оплю парите за „Пирогов“

7 Dni Sofia20.12.2020
анна заркова, крум зарков

Комунистическата гадост край няма! Дори в пандемия.

Дъщерята на генерал от държавна сигурност и майка на депутата от БСП – Анна Заркова, изпълзя от зелянката си. И хвърли отрова по…“Пирогов“

Гледам – ремонтират „Пирогов“. В разгара на пандемията!
И си мисля: коя ли крадлива ръчичка и към тоя ремонт ще се протегне – точно сега, докато хора мрат по стълбите на Ковид отделенията, а санитари влачат тежки черни чували в подземията. „И се питам: тая крадлива ръчичка греховна Бог, ако я забележи, няма ли да се разгневи и да вземе да я отреже?!“

Това написа фалиралата журналистка в социалните мрежи, с което си навлече гнева на стотици недоволни!

Припомняме, че директорът на най-голямата спешна болница у нас „Пирогов“, проф. Асен Балтов, благодари на правителството и на премиера Бойко Борисов за предоставените 15 милиона лева за лечебното заведение, които ще отидат за ремонта.
„Благодарение на тези средства ще можем да завършим пълния цикъл на модернизиране. Ще бъде завършено мултифункционалното спешно отделение, ще бъдат ремонтирани 7 клиники и 17 операционни зали, в това число хирургични, травматологични, урологични. След извършените ремонтни по енергийна ефективност, те ще бъдат модерно оборудвани със съвременна медицинска апаратура и техника“, поясни Балтов на заседанието на Министерския съвет.

„Мисля, че в тези тежки временна на изпитания, на ужасяваща пандемия, българските граждани заслужават да има в България съвременна и модерна европейска спешна болница, която да бъде иновативна в професионално отношение и достъпна за всеки гражданин“, настоя още директорът на „Пирогов“.

На комунистическите издънки Заркови обаче явно здравето на софиянци е „правителствена даламера“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.