Арестуваха българина, избягал от затвора в Бали! Закопчаха го, докато се вихри в луксозен СПА хотел (СНИМКИ)

0fca9546b4a66b534587c37e92c60784

Българинът Димитър Николов, който избяга от строго охраняван затвор в Индонезия, е задържан, съобща изданието „Дъ Сидни морнинг херълд“. 43-годишният мъж и още един от избягалите затворници са заловени в луксозен курорт в Дили, столицата на Източен Тимор, предадоха от пик.

Двамата са здръжани около 9 часа сутринта в четвъртък. Според полицията в града те са влезли в Източен Тимор с лодка преди два дни от индонезийския острол Алор.

 Престъпниците, избягали през тунел и дупка в стената, досущ като лентата „Бягство от затвора“, се настанили в СПА хотел, четири звезди и половина, но били неприятно изненади от органите на реда.

От изявлението на полицията става ясно, че мъжете не са притежавали необходимите документи за влизане в Източен Тимор, но не се опитали да избягат от органите на реда.

Още двама души остават на свобода след бягството от затвора в Бали. Четиримата мъже са прокопали тунел под носа на надзирателите, но за бягството си присъдите им няма да бъдат увеличени. Въпреки това всички ремисии за добро поведение ще бъдат отменени и заловените затворници ще бъдат върнати обратно в най-тесните клетки на пренаселения затвор в Бали.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории