Жестоко унижение! Филип Плейн опозори Моника Валериева! Използвал я е като секс играчка?

моника валериева

Германецът, който диктува модата в света – Филип Плейн, опозори родната плеймейтка Моника Валериева. Миналия уикенд плеймейтката не се сдържа и се похвали, че е мачкала чаршафите на моделиера в имението му в Кан. Но това, което последва всячески затвърди версията, че Валериева просто е била употребена за удоволствие.

По-рано днес Филип Плейн призна коя е кралицата и изобщо не е изненада, че тя не се казва Моника. Дизайнерът, който по никакъв начин не отрази в своя профил в „Инстаграм“ времето, прекарано с Валериева, качи публикация, която посвети на Морган Осман. Днес американският модел и тв звезда има рожден ден, а Плейн се погрижи всичките му последователи, които са над 1.2 милиона и най-вече наша Моника да разберат коя е жената, на която държи.

„Честит 30-ти рожден ден, Мончи! Надявам се всички твои мечти да се сбъдват и да намериш това, което търсиш… Наслаждавах се на всяка минута с теб. Липсваш ми и винаги ще те обичам. Ти си кралицата! Пази се и не прави глупости“, гласи честитката на Плейн за рождения ден на Морган.

Думите му навеждат на мисълта, че връзката му с американката е приключила. Това обяснява разюзданото му поведение в последните дни. Освен, че мина Валериева, Филип Плейн се показа с ощи 3-4 засукани красивици из социалните мрежи, предаде ПИК.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.