Излязоха първи СНИМКИ на мъжа убил баща си, пребил майка си и нападнал и полицаите!

полиция

24-годишен мъж уби баща си, преби майка си и нападна полицаи, отзовали се на сигнала на пострадалата жена. Екшънът се разиграл в столичния квартал „Лозенец“ във вторник.

Майката на нападателят отишла в най-близкото РПУ и казала, че синът й е упражнил насилие върху нея и вероятно е взел съпруга й за заложник.

При пристигането на униформените агресивният мъж се заключил в жилището си. Очевидци разказат за NOVA, че той останал вътре в продължение на около три часа.

Когато излязъл, бил въоръжен с два ножа. Нахвърлил се върху полицейския екип. По непотвърдена информация един служител на реда е ранен. Когато полицаите успели да влязат в апартамента, открили вътре трупа на бащата. Той бил пребит до смърт.

Мъжът се казва Пенчо Ненов. Близки до семейството казват, че той имал проблеми с наркотиците и родителите му правели всичко възможно да му помогнат да се отърве от тази зависимост.

По непотвърдени данни Ненов е регистриран в Центъра за психично здраве, пише Нова телевизия. Тепърва ще се проверява дали се лекува и приема ли предписани медикаменти.

След извършеното престъпление нападателят е откаран отново в специализирания център.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.