Пуснаха първи СНИМКИ от взрива в скъпарския комплекс “Макси”! Пострадалият е между живота и смъртта…

ток

Появиха се първи снимки и видео от кошмарната случка, разиграла се по-рано днес в тузарския комплекс “Макси”.

Припомняме, че работник пострада тежко при мощната експлозия на далекопровод в столичния квартал “Витоша”. Мъжът е транспортиран по спешност в УМБАЛСМ “Пирогов” с опасност за живота.   Инцидентът е станал до новострояща се сграда, на метри от висок далекопровод. Мощната експлозия е стреснала жителите на столичния квартал.

По разказите на очевидци при инцидента е имало и волтова дъга.   Заради взрива ЧЕЗ спря електрозахранването в редица квартали на София. Без ток са “Студентски град”, “Драгалевци”, “Симеоново”, “Витоша”, “Малинова долина” и други.

Хиляди домакинства са без ток.   Според информацията на електроразпределителното дружество инцидент със съоръжение 110 kV, собственост на държавния Електроенергиен системен оператор /ЕСО/, е наложил изключване на подстанция Студентски град.

Стана ясна причината за адския взрив в скъпарския комплекс “Макси”, който засегна хиляди столичани, а мъж бере душа  От електроразпределителното дружество полагат усилия да захранят засегнатите клиенти по алтернативен път в максимално кратък срок.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *