Гала влезе в козметичния бизнес! Изловиха я в лъжа – вижте как скубе клиентите си…

гала

Бизнесът на водещата на „На кафе“ вече е факт. Уж се очакваше да излезе цяла козметична линия, но се оказа, че за момента русокоската е пуснала единствено подмладяващ серум.

Съществува специален уебсайт, откъдето заблудените дами могат да си поръчат въпросния продукт – 30 мл. за „скромните“ 120 лева. При това трябва да се мажат и сутрин, и вечер, за да има ефект. Представете си това количество колко бързо свършва и колко още трябва да поръчате, за да достигнете желаният резултат, който според критици – така или иначе няма да се появи.

Артикулът е описан доста високопарно – „начало на нова ера в българската козметика“, „революционно уплътняване на кожата“, „възвръща младежкия контур на лицето“ и т.н.

Съвсем естествено рекламното лице на линията е самата Гала, която чукна 51 години и заради възрастта е чудесен пример за това как една дама на толкова лета може да изглежда безупречно в лицето. На фотосите в сайта тя е облечена в бяла престилка и е сложила очила с диоптър. Пременили са я като химичка, която е наясно с всички химични съединения и формули…

И тук се появява негодуванието на критиците. Те считат, че 120 лв. е доста висока сума за подобно нещо, от което самият му представител не се е подмладил. Те свързват парите с лакомията на Гала, която взима по 20 000 лева на месец от телевизията, но по всичко личи, че не й стигат, за да надуе толкова цената на серумчето си.

Понеже има хубави гени и не старее, е решила да залъгва хората със скъпа козметика. „Нейно производство“ срещу 120 лева е безбожна цена, на фона на бедността в България“, гласи още сигналът до HotArena.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *