Само в 7DniSofia.bg

Цветанов с горещ коментар за скандалите в парламента: БСП трябва да бъдат осъдени! Това беше саботаж! (ВИДЕО)

Корнелия-Нинова Цветан цветанов

Днешният парламентарен ден беше достатъчно натоварен. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на брифинг на ГЕРБ в Народното събрание.

„Днешното непристойно поведение от страна на БСП трябва да бъде осъдено, защото това беше саботиране на законодателната дейност. Това, което обаче е най-важно, е, че БСП се лишиха от възможността за парламентарен контрол“, каза още Цветанов.

„БСП явно не са готови да водят дебат, както и не са готови за вота си на недоверие. Днешната демонстрация на БСП показа, че тях не ги интересуват проблемите. Смятам, че днес трябваше да бъде демонстрирано от БСП, че имат интерес“, смята Цветанов.

„БСП искат само да правят поредните внушения. Защо отсъстват от дебати? Днешната законодателна програма беше водена от обществения интерес. Нека всеки от вас си направи равносметка кой какво направи, а БСП да обяснят отсъствието си“, категоричен е Цветанов.

„Видяхте, че днес се направи опит, който беше успешен, от страната на БСП, да се провали парламентарния контрол“, завърши Цветанов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.