Тревога! Зелен „Новичок“ в центъра на София! Кой заразява столицата и защо!?

7 Dni Sofia05.06.2018
десислава иванчева

Потресът в София е пълен! „Новичок“, по-страшен от този, който тръшна Скрипал, сее зараза в столицата! Защото е…Зелен!

Повече от месец в ареста е подкупната кметица на „Младост“. Издигнаха я тези, които издигат и лозунга „Не на застрояването на 48 процента от Пирин“.

Измамници страшни! Излъгаха хората, че кметицата е честна. Лъжат и за застрояването на Пирин. Защото много добре знаят какво точно може да се прави в планината. И всичко е законно.

Сега обаче стигаме до незаконните неща. До кметицата Иванчева и зелените й авери. Тази поборничка за зелен „Младост“ втори цикъл посреща в арестта. Белев, Ковачев и компания направиха един митинг в нейна защита и дотам. А уж е една от тях. Уж им е приятелка! Тя е тяхното лице във властта. Защо не го бранят всеки ден, всеки час?

Елементарно! Иванчева е просто част от зелената хранителна система. Но само част! Тя не е важен орган, тя не е нищо повече от…Иванчева. Влиза в затвора, друг ще я замести. Важна е не личността, а веригата. Тази, която храни Белевщината.

И ето го „Новичока“, който трови София. Зелените зомбират хора за своите „каузи“, за да ги жертват, когато им дойде времето. За да са добре онези, които са на края на хранителната верига, които най-добре папкат. Тези дето преяждат я с грантове от Швейцария, я с поръчки от Цвети от Пампорово, я стакива от бившото и гадже на „Дондуков“.

Те са по-гадни и от Мафията! Тя се грижи за цялото семейство на нейн член, ако влезе в затвора. Белевците веднага обърнаха гръб на Иванчева. Ще го направят утре със следващия заловен. Защото винаги ще намерят друг, който да им се върже на номерата. Я за властта, я за Пирин, я за магистралата…

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.