Президентът на Локо (Сф): На 90 процента съм решил да се откажа

Локомотив-София-ФК-Созопол-21-1280x1012

Президентът на Локо Сф Иван Василев си тръгна бесен от Пловдив след загубата в баража за промоция срещу Витоша. На излизане от „Лаута“ Василев заяви: „Това е порнография с българския футбол – това е картината и истината“, каза Василев, без да уточнява какво визира.

Силният човек в Локо говори пред „Тема Спорт“ вчера, след като емоциите от изпуснатата промоция бяха поотминали.

„Веднага заминах за Гърция, за да се откъсна за малко от родната действителност. Първо искам да поздравя Витоша, че си запази мястото в елита. Момчетата се бориха мъжки. Нямам претенции към съдиите. При първия наш гол засадата е на ръба. Можеше да се свири и дузпа при влизането на Бранеков. Под „порнография“ нямах предвид реферите или БФС, а някои практики на замесените хора във футбола ни. Само ние и Ботев Враца играхме честно във Втора лига. Само това ще кажа и ще спра. Много неща мога да наприказвам, но то се вижда всичко. Аз съм отвратен“, заяви Василев.

„До няколко дни ще взема решение дали да продължа да се занимавам с Локомотив. Аз в циркове няма да участвам. А от следващия сезон не виждам какво ще се промени. На 90 процента съм решил да се откажа. Има 10 процента вероятност да размисля. Но съм много разочарован от това, което се случи. Аз се гордея с нашия отбор. Борихме се честно, бяхме на 30 секунди от промоцията. Боли много и съжалявам дълбоко. С мен или без мен Локомотив ще го има и няма да участва в игрички и циркове“, отсече Василе

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.