Футболист на „сините“ с изненадващо изказване: Има 70% шанс да се издъним в реванша срещу ЦСКА

Цска Левски Купа (65)
Цска Левски (88)

Полузащитникът на Левски Васил Панайотов направи изненадващо изявление пред Канал 3, споделяйки, че „сините“ още има голям шанс да се издънят в реванша за Купата срещу ЦСКА и да не стигнат до финала. Според сметките на Панайотов възможността за това е 70%.

„Работата не е свършена изцяло, бих казал, че е на 30%. Целта е Купата, но до реванша ще сме концентрирани в първенството и искаме да побеждаваме. Играхме като отбор, показахме, че го можем и бяхме мобилизирани. Спечелихме с добра игра и зарадвахме феновете. Противникът се колебаеше в края на мача и търсехме трети гол, но не успяхме да вкараме. Резултатът все пак е добър за нас.

Не отдаваме победата на страничните фактори, въпреки че ЦСКА беше без основни футболисти“, каза халфът на Левски и сподели, че присъствието на собственика на последните тренировки преди дербито не е повлияло негативно на отбора. Той призова за повече себераздаване своите съотборници и отдаде поредицата негативни резултати на липсата на шанс.

„Малшанс в развитието на срещите. Започнахме да излизаме от ситуацията с победата за Купата, трябва да почнем да го правим и в първенството. Трябва да яхнем вълната, да направим силен мач срещу Лудогорец и да спечелим. Не правим сметки на кого можем да помогнем, играем последователно срещу разградчани и ЦСКА в Първа лига“, сподели Васил Панайотов.

Цялото интервю с халфа на Левски вижте във видеото: