Само в 7DniSofia.bg

Горещо! Депутатът Велков със страшна прогноза за тероризма и стряскащ коментар за срещата с Ердоган!

Славчо Велков

„Не ме притесняват думите за душевниците граници на Ердоган. Всеки има свои душевни граници. Притеснява ме това, че той поздравява всички потиснати и угнетени. Аз не знам да има такива хора в Кърджали“, каза депутатът Славчо Велков в предаването „Тази събота“ по Би Ти Ви.

Славчо Велков очерта стаховита прогноза за тероризма в Европа. „Няма да става по-добре. Европа е бременна с тероризъм. Под влиянието на ултраконсервативната теория на „Ислямска държава“, се развиват повече вълци единаци. Колкото повече ИДИЛ губи в Близкия изток, толкова повече се консолидира в Европа“, котегоричен е Славчо Велков.

„Не ми се иска да коментирам случая с непроверените пътци, пристигнали с полет от Франция на „Аерогара София“. Само ще попитам дали доре си пазим границите“, каза Велков. Според него няма значение дали да бъде уволнен шефът на „Гранична полиция“. Трябвало да има политическа отговорност. Велков съчувствал на вътрешния министър Валентин Радев. Ако той бил на негово място, щял да се оттегли от поста. Но това не озназавало, че Велков го призовава да подаде оставка.  Радев вчера обясни, че имапропуски в работата на аерогарата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.