СКАНДАЛ! Волен Сидеров скочи на Джамбазки, зададе му неудобни за него въпроси: Изпълнява ли нечия поръчка? 

Волен Сидеров (2)

Скандалите в патриотичните редици не спират. Оказва се, че най-големия проблем между трите партии “Атака”, НФСБ и ВМРО. Волен Сидеров поиска извинение от вицепремиера Валери Симеонов за думите му към руския патриарх Кирил, министъра на отбраната Красимир Каракачанов зае позиция на помирител и заяви, че никой не може да държи такъв тон на президента, но пък не Симеонов не трябвало да използва подобен език.

 

Сидеров дни наред обикаля телевизионните студиа и громи всеки, който си позволи да нападне Русия или патриарха. На мушката му паднаха не само Валери Симеонов, журналиста от БНТ Горан Благоев, но и евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки, който защити лидера на ВМРО в интервю за БНР. Само преди няколко часа Волен Сидеров нападна Джамбазки в страницата си във Фейсбук, като му задава горещи въпроси, с които скандалите не само не стихват, но и се разпалват.

Ето какво написа Волен Сидеров:

По повод изявлението на Ангел Джамбазки пред БНР, свързано с руския патриарх Кирил, партия АТАКА има следната позиция:

Евродепутатът Ангел Джамбазки, избран с гласовете на Бареков и България без цензура и който подкрепи Истанбулската конвенция с гласуването си „въздържал се” в ЕП, се опитава да бъде коментатор-всичколог. 

Съветът на ПП АТАКА е да помисли известно време на кого служи и за какво. Държи ли го някой с нещо? Изпълнява ли нечия поръчка? 

На тези въпроси е длъжен да отговори пред избирателите на Обединените патриоти.