Извънредно! Сидеров връхлетя с лют скандал в ефира на БНТ: Кой манипулира обществото от екрана ви?

Волен Сидеров

Със скандал влезе в студиото на “Още от деня” по БНТ лидерът на “Атака” Волен Сидеров. “Кой е този Горан Благоев. Той отдавна манипулира обществото от екрана на БНТ. Такива хора са вредни”, каза политикът след въпрос на водещия Емил Кошлуков как ще коментира позицията на Горан Благоев по скандала с руския патриарх.

 Сидеров извади снимки от зората на демокрацията, на които показа митингите от началото на демокрацията, на които присътват той и Кошлуков, но от Горан Благоев няма следа.

Волен Сидеров обяви, че е бил критик на съветската система за разлика от Благоев. “Защитавам Русия. Но днешна Русия, не СССР”, обясни той. Путин печелел не защото нямало демокрация, а защото хората го харесвали. “Какво е демокрацията за един съвременен българин. Има ли свобода на словото. Телевизиите са превзети от соросоиди”, уточни атакистът.

“Повечето от хората се интерусават от размер на доходите, как да си запише детето на училище. И това е нормално. А не от лифтове”, каза Волен Сидеров. “Патриарх Кирил може да говори както си иска. А освен това говореше верни неща. Няма нужда да подскачаме, защото човекът е прав”, категоричен е Волен сидеров. Трябвало да признаем, че ако не беше руско-турската война, нямаше да бъдем освободени. “Ако не беише решението на руския император, нямаше да има нито финландци, нито украинци. Знаеш ли, че има един японец. Ние сме благодарни на всички, които са загинали. Литва, Полша, Финландия – няма такива държави. Те са в Руската империя. Аз съм говорил с патриарх Кирил, той е изключителен ум”, каза Волен Сидеров.