Ани Цолова в дълбока депресия, съпругът ѝ посягал към чашката! Ето с кой заживя бившата водеща…

Ани Цолова

Ани Цолова е повикала по спешност майка си в София. Родителката на изгонената от Нова телевизия водеща дори напуснала дългогодишното си работно място, за да се притече на помощ на дълбоко депресираната си щерка.

Георгина Цолова доскоро работела като учителка в плевенското СУ „Иван Вазов“ и била един от най-ценните кадри на школото. Още щом Ани била свалена от екран, даскалицата подготвила ръководството, че ѝ е време да се оттегли в заслужена почивка. Непосредствено след принудителната ѝ раздяла с предаването „Здравей, България” журналистката изчезна за период от две седмици, в който плевенчани разкриват, че се е укривала заедно със сина си Калоян в дома на майка си в родния ѝ град.

След като се посъвзела от първоначалния шок, Ани директно натоварила багажа на Георгина в автомобила и тримата с детето ѝ се върнали в баровския ѝ палат в столичния квартал „Драгалевци“. От тогава до сега възрастната дама не била напускала столицата и живеела заедно със семейството на щерка си.

Съпругът на Цолова – операторът Васил Мичев, не бил особено щастлив от рокадите в бита им и отново често посягал към чашката, споделят негови колеги. Телевизионерът уж бил в добри отношения с тъща си, но тя открай време не го одобрявала не само защото щерка ѝ го взела разведен с едно дете, а и защото не бил от най-трудолюбивите. Присъствието на Георгина у Цолови нажежило съпружеските им отношения и Васил все по-често избирал да се запива до късно с приятели навън. Щастлив от преместването на баба си обаче бил малкият Калоян, който напоследък разчитал изцяло на нея да му помага в изпълнението на домашните за училище, предаде “Ретро”

Тя въртяла и домакинството, защото Ани нямала желание за нищо и едва излизала до магазина, за да напазарува. Последният удар, който я довършил, дойде от доскорошния ѝ екранен партньор Виктор Николаев, когото уловиха в опасно близки отношения с неговата нова тв половинка – Аделина Радева. Наследничката на стола на Цолова ѝ била кръвна врагиня още от години, а сближаването ѝ с Виктор ѝ дошло като гръм от ясно небе. Всеизвестно е, че освен стикован тв тандем Ани и Николаев бяха и много добри приятели, които обаче вече не се чували, защото водещият продължил напред и бързо свикнал с промените на работното си място.