Съседка на убитата Нина разкри подробности за живота й с рокаджията Антон и дали той е имал финансови проблеми

4c_5jazm5

Дойдоха в този блок родителите ѝ преди 41 години. Нина беше бебе. Пред очите ми израсна това момиче. И хубава, и умна, и винаги лъчезарна. Ще ти се усмихне, ще поздрави. На никой лошо не каза“. Така описва убитата от рокаджията Антон Бояджийски Николина Попова нейната съседка Кунка Гавазова, която не може да я прежали, пише „Телеграф“.

Комшийката виждала по-често Антон и Николина през лятото. Двамата сядали на пейката в горещите вечери, а когато излизали от блока, все се държали за ръце. Затова и съседите останали с впечатлението, че Нина, която е банкерка, и Тони, който е рокаджия, много се обичали.

Според тях най-вероятно Антон, когото не познавали така добре, както Нина, нещо е превъртял, за да ѝ посегне. „Много се обичаха. Всяка сутрин той я караше на работа с нейната кола и после се прибираше. Имаха кученце – пекинез, той го разхождаше“, разказват комшиите. Преди 2-3 месеца Антон сменил старото си ауди с по-ново, спортен модел, в което в курорта „Пампорово“, били открити телата им.

Затова според съседките мъжът не е имал финансови проблеми. „Всяко лято той ходеше да свири по морето. Една година и Нина замина с него, като си намери там работа“, обясняват комшийките. Те не знаят дали Нина е искала да се раздели с Антон, който в следобедните часове на 13 февруари, запалил аудито си и отишъл в Пампорово, за да празнуват с любимата си Свети Валентин.

Именно в тази фатална вечер станало непоправимото. Антон имал незаконен „Макаров“, с който стрелял два пъти в гърдите на Нина и един път в главата ѝ, след което се прострелял сам смъртоносно в главата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *