ГОРЕЩО! Нешка Робева разкри продължава ли войната с Илияна Раева!

нешка робева

„Бях забравила как се работи в национален отбор. С германските момичета разговарям на странен език, но всичко е толкова спокойно и организирано“, това сподели Нешка Робева в ефира на предаването „Тази събота“ по Би Ти Ви. Легендарната треньорка пое ансамбъла по художествена гимнастика на Германия, което отвори поредните люти скандали сред примите в спорта.

Първа скочи Илияна Раева, която написа гневен пост във „Фейсук“. „Не смятам да коментирам думите й,те не се отнасят за мен“, отсече Нешка Робева. Тя е убедена, че не е обект на обвиненията в некоректно заснемане на новите съчетания на българския ансамбъл. Информацията дойде от президентът на Българската федерация Илиана Раева, която заподозря, че записите ще бъдат предоставени на българска треньорка, работеща в чужбина. „Не смятам, че това се отнася за мен, защото български треньори има над 200 в чужбина. Не смятам да задълбочавам в тази история, защото звучи много несериозно. В събота и неделя целият свят може да гледа всички съчетания в интернет. Руският отбор го гледахме още декември. Заради интернет не може да се говори, че нещо ще бъде изненада, да се запази в тайна. Според мен се пренатягат нещата. Сензацията винаги се търси. Дълбокомислено написано, но не смятам да го коментирам. То просто не се отнася за мен“, каза Робева.

„Никога не съм приемала спорта като война“, уточни Робева. Тя за пореден път каза, че е била поканена да работи за отбора на Германия, с което отрече обвиненията, че е станала причина за уволнението на предишната треньорка.

„Като по-млада преживявах много тежко нещата. Сега се вбесявам от по-важни неща. Например тази сутрин ме огорчи една наша министърка, която ме убеждаваше, че ние плащаме най-евтиния ток. И ни сравнява с Германия. На мене ми е неудобно да говоря за стандарта в Германия“, разгневи се Нешка Робева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.