ЕКСКЛУЗИВНО! Разкриха защо Бойко Борисов не присъства в парламента и къде е в момента…

Бойко Борисов (5)

Разгорещеният дебат в парламента при дебатите около вота на недоверие и отсъствието на премиера Борисов е пред развръзка. БЛИЦ предаде, че в момента министър-председателят провежда важни международни срещи.

За деловите международни ангажименти на премиера обяви в пленарна зала и председателят на парламента Цвета Караянчева, отговаряйки не непрекъснатите запитвания и настоявания на опозицията Борисов да дойде на дебата за вота на недоверие към правителството. Преди минути стана ясно с кого конкретно се среща в момента премиерът.

Министър-председателят Бойко Борисов и посланикът на Руската федерация Анатолий Макаров проведоха работна среща, на която обсъдиха развитието на двустранните отношения, съобщиха от пресслужбата на МС. Като области от взаимен интерес бяха посочени енергетиката и туризмът.

Руският дипломат поздрави премиера за началото на ротационното председателство на Съвета на Европейския съюз и убедителната защита на приоритетите му пред Европейския парламент. Той изрази надежда, че България ще работи за подобряване на диалога между държавите-членки и Русия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *