Разпределителят на Левски София разкри имало ли е бой в националния

7 Dni Sofia25.05.2017460
николай Манчев

Разпределителят на волейболния национален отбор на България за младежи и на Левски София Николай Манчев коментира информациите, според които той и съотборникът му Гордан Люцканов са стигнали до физическа саморазправа след тежката загуба с 0:3 от Сърбия в първия мач в Група Е от II кръг на квалификациите за световното първенство в Пожаревац .

„Имаше известно напрежение в целия отбор след загубата от Сърбия. Размяна на реплики преди разбора на другия ден имаше спречкване между мен и Гордан. Последва адекватна реакция и всичко беше изяснено. Чух, че е имало тежки поражения по мен, че съм бил изпратен в България от ръководството, че не съм бил способен да играя. Това абсолютно не е така. Наистина аз бях човекът, който започна, но преди това имаше провокация. Това, че с Гордан вече не сме приятели, е още една измислица. Още в същия ден веднага след спречкването нещата се изясниха, стиснахме си ръцете и продължихме”, обясни Манчев пред Нова ТВ.

Той е останал с отбора до самия край на турнира. България загуби и трите си срещи в Сърбия и не успя да се класира на световното първенство.

„Имах една драскотина и лека подутина над лявата скула, която беше много малка, но това не ми пречеше да играя. Имах проблеми с контузии в коляното и рамото”, каза още волейболистът.

Манчев съжалява най-много за това, че случаят е станал достояние на близките му и на тези на Люцканов, които не спират да ги търсят от часове.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *