Дебора разкри за тежкото си състояние в “Биг Брадър”: Мислих, че ще умра, треперех от страх и замених лекарствата с алкохол…

Дебора

Нямах лекарства в „Биг Брадър“ и затова ги смених с алкохол. Пиенето ме успокояваше”, споделя Дебора. Именно заради прекомерната употреба на спиртни напитки певицата беше заклеймена като алкохоличка, коментира Пик.

Всъщност Дебора страда от психично заболяване наречено паникатака. Певицата сподели, че постоянно получава такива пристъпи в къщата и й се е наложило да се лекува сама употребявайки алкохол.

Певицата се страхувала за живота си в Къщата и през цялото време мислила, че ще умре.„Треперех. Обземаше ме страх, изсъхваше ми устата. Бях в ужасно състояние и в пиенето намирах успокоение“, казва тя в специално видеообръщение.

Веднага след като излиза от шоуто, Дебора влиза доброволно в клиника, за да лекува проблемите си. Така вече близо месец, звездата се осланя на грижите на специалисти в столична болница, откъдето се очаква да излезе до броени дни, за да посрещне празниците със семейството си.