Марешки спретна абсолютен аптекарски цирк в парламента! Съвсем забрави за “трите прасета”… (СНИМКИ)

Марешки (4)

Депутатите от „Воля” влязоха с аптекарски маски на лицето в пленарната зала. Хората на Веселин Марешки спасиха кворума в Народното събрание, след като БСП и ДПС отказаха да се регистрират.

Самият Марешки изнесе парламентарна декларация от името на групата си. Той обясни, че маските са, за да не се заразят от тенденцията да се обижда българският народ.

Лидерът на „Воля” цитира депутата от БСП Иво Христов, който обяви наскоро, че 80% от българите са дебили. От това се заразил колегата му от ГЕРБ Вежди Рашидов – той пък каза, че всички граждани, останали да живеят у нас, не стават и за „чеп за зеле”.
Последвал го и Слави Трифонов, който в Лондон казал, че в България не са останали хора с морален и качествен капацитет.

Драгомир Стойнев от БСП впоследствие излезе в процедура по начина на водене и отправи упрек към председателя на парламента Цвета Караянчева, че не е спряла цирка на „Воля”.
Тук не им е пазарът, не им е аптеката, заяви още Стойнев по отношение на депутатите на Веселин Марешки, който управлява голяма аптечна верига.

Депутатът от БСП обясни, че „Воля” са станали патерица на управлението и че спасяват кворума в парламента, което се случи и днес.
Той припомни, че само преди няколко месеца Марешки обяснявал как държавата се управлява от три прасета, трима глупаци и трима идиоти.

След това групата на „Воля” даде брифинг в кулоарите.

Там Веселин Марешки коментира, че са искали оставките на Вежди Рашидов и Иво Христов заради обидите им към народа. Вече обаче не ги искали.
Марешки отказа да отговори кои са трите прасета, които управляват държавата.

В цирка се включи и депутатът от “БСП за България” Славчо Велков, който си покри лицето с парцал на главата.

Източник: Флагман