Само в 7DniSofia.bg

Помислете къде са ви парите след това разкритие! Организирана група в „Булбанк“ е източила милионите на Мартин Петров!

7 Dni Sofia24.11.2017
булбанк

„Тази ситуация се отнася за много малка част от българите, за частно банкиране трябва да имаш минимум 50 хиляди в банката и доход над 2500 лева на месец. Както и да им представят инвестиционни продукти за дълъг период от време. Г-н Петров като професионален спортист е решил да се довери на тази банка“, коментира икономистът Владимир Каролев пред Нова телевизия скандалния случай с откраднатите 3,8 млн. лева от служителка на „УниКредит Булбанк“ от сметките на футболиста Мартин Петров.

Каролев заяви, че той също е правил транзакции за големи суми, но винаги са го търсили, за да удостоверят дали той стои зад превода на парите. Това е абсолютна измама. „Един човек не може да направи това нещо, тук може да има организирана престъпна група“, заяви категорично Каролев. Икономистът заяви, че служителката не може да направи каквато и да транзакция без пълномощно или нареждане.

Водещият Виктор Николаев се оправда, че не споменава банката, тъй като се води разследване и от прокуратурата и от БНБ. Каролев е категоричен, че ако се докаже вина на банката то парите на Петров ще трябва да бъдат възстановени.